In English

MagnumLive

Amadeus Lundberg – Vain rakkaus on listaykkönen!

JULKAISTU 08/09/2014
Amadeus Lundberg, Vain rakkaus

Vihdoinkin Suomen virallisen myyntilistan ykköseksi: Amadeus Lundberg & Riku Niemi Orchestra – Vain Rakkaus.

Amadeus kiertää parhaillaan loppuunmyydyissä Olavi Virta -esityksissä – kiertueelle lisää näytöksiä.

Amadeus Lundbergin & Riku Niemi Orchestran Vain rakkaus -albumi nousi ykköseksi Suomen Viralliselle Myydyimmät Albumit –listalle. Levy nousi listalle parhaimman kahdenkymmenen joukkoon jo heinäkuussa heti ilmestyttyään. Eilen Vain rakkaus nousi upeasti listan ykköseksi mutta se kärkkyi paalupaikkaa jo muutaman viikon ajan kärkikolmikossa. Nyt listaviikkoja on takana jo seitsemän.
Amadeuksen levy on myös Rumba-listan ykkönen ja myös Prismojen myyntilistan kärkisijoilla.

On harvinaista, että iskelmälevyt listalla pitkään roikkuvat, saati pääsevät listojen kärkikolmikkoon. Magnum Musicin vastaava tuottaja Kalevi Puonti näkee Amadeuksen levyn osalta tähän selkeän syyn:

– Tällä hetkellä tuntuu, että hyvin tuotetuille levyille on kysyntää. Kansa osaa kuunnella levyjen taustoja ja arvostaa laadukasta kokonaisuutta. Amadeuksen levyn taustalla soittaa suuri, Suomen paras orkesteri Riku Niemen Orchestra ja Riku Niemi on tehnyt hienoa jälkeä sovituspuolella. Samalla tapaa isolla orkesterilla tehdyt Pepe Willbergin ja Kyösti Mäkimattilan levyt näkyivät nekin myyntilistoilla. Laatu myy. Amadeuksen levyn listasijoituksen arvoa lisää se, että levy ei ole pelkkä iskelmälevy vaan se on samalla tangolevy. En muista, että yksittäisen artistin tangosoololevy olisi yltänyt samaan, mutta kun artisti on vielä vetovoimainen ja yleisön rakastama, ei muuta tarvita.

Vain rakkaus -levyllä on mukana seitsemän Olavi Virran levyttämää kappaletta, mm. Punaiset lehdet, Romanesca, Lennä mun lempeni laulu ja Amor, amor, amor. Tangoja levyllä on kahdeksan. Nostalgiakappale Besame Mucho on saanut tuottaja Riku Niemen käsissä uudet suomenkieliset sanat. Levyllä on mukana myös yksi uusi laulu, nimikkokappale Vain rakkaus, joka on Jukka Kuoppamäen käsialaa.

Amadeus Lundberg, Riku Niemi Orchestra, Vain rakkaus

Vain rakkaus -albumin kappaleet:
1. Saavuttamaton unelma / 2. Punaiset lehdet / 3. Vain rakkaus / 4. Mustalaisprimas / 5. Kaipaan kahta sanaa / 6. Besame Mucho / 7. Amor, amor, amor / 8. Tango d’amore / 9. Kaksi ruusua / 10. Amado mio / 11. Yksinäisyys / 12. Romanesca / 13. Lennä mun lempeni laulu
MGM-348 (c & p Magnum Music 2014)

AMADEUS ESITTÄÄ IDOLIAAN OLAVI VIRTAA YLEISÖMENESTYS-KIERTUEELLA
– takana jo viisi loppunmyytyä näytöstä

Amadeus on tuttu yleisölleen konserttiesiintyjänä, mutta tänä kesänä hän on tehnyt uuden valloituksen: Hän esittää loppuunmyydyllä ensi-illalla startanneessa musiikkiesityksessä nuorta Olavi Virtaa. Laulaja – Olavi Virta on saanut loistavia yleisöpalautteita ja media-arvosteluja. Takana on jo viisi loppuunmyytyä esitystä ja kiertueelle on tullut lisää esityspäiviä, uusimpana loppuunmyydylle Lahdelle toinen esitys.

Esitys/kiertuepäivät syksy 2014

la 2.8. Vantaa, Estradi Pavi (loppuunmyyty!)
su 3.8. Esakallio, Somero (loppuunmyyty!)
la 23.8. Vantaa, Estradi Pavi (loppuunmyyty!)
to 4.9. Vantaa, Estradi Pavi (loppuunmyyty!)
la 6.9. Turku, Uittamo (loppuunmyyty!)
to 11.9. Vantaa, Estradi Pavi
la 13.9. Vantaa, Estradi Pavi
su 14.9. Kotka, Kyminsuu
la 27.9. Vantaa, Estradi Pavi
su 28.9. Kotka, Kyminsuu
su 5.10. Kotka, Kyminsuu
to 2.10. Somero Esakallio
To 23.10. Kuopio Rauhalahti
su 26.10. Lahti, Sibeliustalo (klo 16 loppuunmyyty!)
su 26.10. Lahti, Sibeliustalo (uusi esitys klo 19)
su 2.11. Hämeenlinna, Verkatehdas

Tulossa lisää esityksiä!
Lisätiedot: http://olavivirta100vuotta.fi

Olavi Virran syntymästä tulee kuluneeksi ensi vuonna juhlavat 100 vuotta. Rakastetun laulajan kunniaksi tehty ”Laulaja – Olavi Virta” -musiikkiesityksessä valloittaa kaksi Olavia: nuorempana Amadeus Lundberg ja vanhempana Hannu Lehtonen. Virran elämän tarinaa esityksessä kuljettaa näyttelijä/laulaja Susanna Haavisto, joka myös on ohjannut ja käsikirjoittanut esityksen. Musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

HUOM!
Vain rakkaus -albumi on myynnissä kiertueella ja sen voi ostaa omakseen Extrashopista!

Amadeus, listaykkönen

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›