In English

MagnumLive

Amadeus Lundberg julkaisee albumin 4. syyskuuta: Puhu minulle rakkaudesta

JULKAISTU 11/08/2015

Amadeus Lundberg julkaisee uuden albumin perjantaina 4.9.2015. Puhu minulle rakkaudesta -albumissa Amadeuksen rinnalla soittaa Riku Niemi Orchestra. Albumille, jossa on jotain vanhaa, jotain uutta ja kenties jotain sinistä, on haettu vanhan ajan tyylillä tehtyjä kappaleita. Levyllä on laadukasta viihdemusiikkia, jossa on häivähdys nostalgista tunnelmaa sekä suuria orkestraatioita, jossa soivat mm. upeat viulusessiot. Levyn tuottajana on toiminut maestro Riku Niemi, aikaa säästelemättä ja laadusta tinkimättä. Amadeus kertoo kappalevalinnoista seuraavaa:

– Kun aloimme miettiä tiimin kanssa levylle tulevia kappaleita, meillä oli noin viidenkymmenen biisin valikoima pöydällä. Niistä valittiin lopulta nämä 13 kappaletta. Nautin jokaisen kappaleen sovituksista, ja sain levylle monta uutta kappaletta. Monta hyvää jäi rannalle ja ne jäävät kenties odottamaan tulevia levyjä. Emme saaneet esimerkiksi kaikkiin käännösbiiseihin tarpeeksi ajoissa lupia. Mukana on jälleen edellisen Vain rakkaus -levyni tapaan on mm. Olavi Virtaa. Levyllä on myös niitä kappaleita, jotka ovat olleet yleisön suosikkeja keikoillani, mm. Estrellita. Osan kappaleista laulan Laulaja Olavi Virta -esityksisissä, joita teemme jo toista vuotta Susanna Haaviston ja Hannu Lehtosen kanssa.

Albumilta julkaistaan nyt Youtubessa ja promosinglenä levyn ykkösraita Estrellita (säv. / san. M. Ponce, suom. P. Mäki, sov. G. de Godzinsky, orkesterisovitus Riku Niemi). Kappaleen on aikoinaan myös Olavi Virta levyttänyt.

• Kuuntele Amadeus Lundberg – Estrellita Youtubessa
• Tilaa albumi nyt extrashop.fi

Levyllä on kolmetoista upeaa kappaletta, osin siis mm. Olavi Virran esittämää tuotantoa. Uusia kappaleita levyltä löytyy muutama. Nimikkokappale Puhu minulle rakkaudesta julkaistiin kesän alussa ennakkosinglenä (kuuntele Youtubessa) ja sen on säveltänyt ja sanoittanut Jukka Kuoppamäki. Levyn uutuuskappaleisiin kuuluu myös Riku Niemen säveltämä ja sanoittama Hän on mulle kaunein. Levyltä nostettakoot vielä esiin vaikkapa Pohjolan yö, jonka on säveltänyt George de Godzinsky ja Laulu tummalle tytölleni, joka on Pertti Viherluodon säveltämä. Viherluodon syntymästä tulee kuluneeksi tänä vuonna juhlavat 100 vuotta.

Puhu minulle rakkaudesta, CD

1. Estrellita / 2. Keinu kanssani / 3. Puhu minulle rakkaudesta / 4. Sirpale onnea / 5. On aika rakastaa / 6. Särkyneitä toiveita / 7. Pohjolan yö / 8. Laulu tummalle tytölleni / 9. Oi rakkain vielä kerran / 10. Natalie / 11. Hän on mulle kaunein / 12. Valkokyyhkynen – La Paloma / 13. Yö kerran unhoa annoit (c & p 2015 MagnumLive Oy / MGM-381)

Laulaja Olavi Virta -esitys jatkaa kulkuaan

Amadeus jatkaa edelleen rakastetun laulajan ”Laulaja Olavi Virta” -100-vuotisjuhlan musiikkiesityksiä. Legendan lauluihin ja koskettavaan elämään pohjautuvia esityksiä on nähty jo kolmisenkymmentä ympäri Suomen. Nuorempana Olavina lavalla hehkuu Amadeus Lundberg ja vanhempana legendana Hannu Lehtonen. Virran elämän tarinaa esityksessä kuljettaa näyttelijä/laulaja Susanna Haavisto ja musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Susanna Haavisto. Jäljellä olevat esitykset:

ke 12.8. Tirvan lava, Tirva klo 19.00 (loppuunmyyty)
la 15.8. Uittamo Paviljonki, Turku klo 15.00
la 22.8. Uittamo Paviljonki, Turku klo 15.00
pe 2.10. Kuusankoskitalo, Kouvola klo 19.00
ke 7.10. Hyvinkää-sali, Hyvinkää klo 19.00
to 8.10. Laurentius-sali, Lohja klo 19.00
la 17.10. Warkaus-sali, Varkaus klo 16.00
su 18.10. Carelia-sali, Joensuu klo 16.00
su 25.10. Sibeliustalo, Lahti klo 16.00
pe 30.10. Kulttuuritalo Virta, Imatra klo 19.00
to 5.11. Tampere-talo, Tampere klo 19.00
la 7.11. Savoy, Helsinki klo 19.00
su 8.11. Järvenpää-talo, Järvenpää klo 16.00 (viimeinen esitys!)
Liput alk. 30 e / 34 e. Lippu.fi / Lippupalvelu.fi

www.olavivirta100vuotta.fi
www.magnumlive.fi/amadeus-lundberg
facebook.com/amadeus.lundberg.official

amadeus_lundberg_pmr15CDmed

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›