In English

MagnumLive

Amadeus Lundberg: Emma-ehdokkuus ja Vain rakkaus -konsertteja

JULKAISTU 01/02/2016
amadeus lundberg, vain rakkaus. konsertti

Amadeus Lundberg on konsertoinut menestyksen siivittämien ympäri Suomen. Lähes kaikki konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä. Parhaillaan Emma-ehdokkaana Vuoden kotimainen yhtye / artisti -pystin saajaksi oleva Amadeus konsertoi tänä keväänä Vain Rakkaus -konsertin teemalla.

Herkkätulkintaisen ja rakastetun Amadeus Lundbergin konsertin teemana on hänen kultaa myyneen albuminsa mukaisesti Vain rakkaus. Konsertissa kuullaan Amadeukselle rakkaita lauluja, nostalgisia hittejä sekä romanttisia lauluja. Kuulemme myös kappaleita uusimmalta, syksyllä 2015 julkaistulta Puhu minulle rakkaudesta -levyltä.

Amadeus Lundberg on valittu Tangokuninkaaksi vuonna 2009 ja vuosien saatossa hänestä on kehittynyt monipuolinen laulaja. Hän on konsertoinut yleisömenestyksen siivittänä eri estradeilla ja kriitikot sovittelevat hänelle jo mestari Olavi Virran manttelia. Konsertissa kuullaan myös Olavi Virran levyttämia lauluja Amadeuksen tulkinoina.

Vierailijana lavalla Amadeuksen rinnalla nähdään laulajatar Milana Misic, joka toimii myös lämmintunnelmaisen konsertin juontajana. Hänen tulkinoinaan kuullaan mm. äitinsä Laila Kinnusen tutuksi tekemiä nostalgisia lauluja.

Vain Rakkaus -konsertti
Amadeus Lundberg & Milana Misic

Kevään konserttipaikat 2016
pe 5.2. Uusikaupunki, kulttuurikeskus Cruselli
ke 17.2. Muurame, Muurame-sali
to 18.2. Seinäjoki, Törnävä-sali
pe 19.2. Raahe, Raahe-sali

HUOM! Konsertteja järjestetään koko ajan lisää. Katso päivitetyt tiedot Vain rakkaus -tapahtuman sivuilta.

Konsertti alkavat klo 19. Ks. lipunmyyntitiedot.
Tuotanto: MagnumLive Oy

ÄÄNESTÄ Amadeus Lundberg Vuoden artistiksi!

Virallinen Emma Gaalan yleisöäänestys on parhaillaan käynnissä. Osallistuneiden kesken arvotaan pääsylippuja tähän suomalaisen musiikin suurimpaan juhlaan Espoo Metro Areenalle pe 11.3.2016. Äänestysaikaa on 6.3. asti.
Osallistu ja vaikuta: http://www.emmagaala.fi/

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›