In English

MagnumLive

Amadeus ja Milana kirkkokonsertoivat Kangasalla ja Lohjalla

JULKAISTU 12/02/2018
Pieni sydän konsertti, Amadeus Lundberg, Milana Misic

Pieni sydän on kahden solistin, Amadeus Lundbergin ja Milana Misicin konsertti, jonka teemana on sydänten tunteet. Kiertueella, jonka kaksi ensimmäistä konserttia nähdään helmikuussa, kuullaan kauniita lauluja rakkaudesta ja elämästä. Hektisen elämänmenon vastapainona taiteilijat haluavat esittää kirkossa kappaleita, joiden sanat herättävät miettimään ja lauluja, joiden kautta välittyy intiimi, käsin kosketeltava tunnelma.

Molemmat artistit ovat tulleet tutuiksi lukuisista konserteista ja yhteisproduktioista. Nyt laulajat esiintyvät ensi kertaa kaksin kirkossa.

Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisöään persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa. Amadeus tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet. Häntä on verrattu muusikkopiireissä nuoreen Olavi Virtaan. 

Milana Misic on laulajatar, joka on vuosien varrella levyttänyt ja esittänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Hän esittää omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja. Milana on uransa aikana osallistunut myös Suomen Euroviisuihin ja Syksyn Säveleen. Laulajattarelta on ilmestynyt useita albumeja.

Pieni Sydän -kirkkokonsertit 2018

su 18.2. Kangasala, Kangasalan kirkko, klo 16
su 25.2. Lohja, Pyhän Laurin kirkko, klo 17

Katso lipunmyyntitiedot Pieni sydän -tapahtuman sivuilta.

Liput alk. 28 e, ennakko Ticketmaster (+ R-kioskit).
Ovimyynti (mikäli ei loppuunmyyty) tuntia ennen.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›