In English

MagnumLive

Amadeuksen Vain rakkaus Suomen toiseksi myydyin

JULKAISTU 11/08/2014
Amadeus Lundberg, Vain rakkaus

Amadeus Lundberg & Riku Niemi Orchestra Vain Rakkaus -albumi Suomen myydyimmät -listan kärkisijoilla!

Amadeus Lundbergin & Riku Niemi Orchestran heinäkuussa julkaistu Vain rakkaus -albumi nousi heti julkaistuaan suoraan Suomen virallisella listalla kymmenen myydyimmän levyn joukkoon ja kipusi pian julkaisunsa jälkeen listalla upeasti kolmanneksi. Amadeuksen levy on ollut myös Rumba-listan kakkosena ja Prismojen myyntilistan kärkisijoilla, käyden myös ykköspallilla.

18.8.2014: Amadeuksen listasijoitus virallisella listalla jatkuu – Vain rakkaus on edelleen sijalla kolme. Nyt listaviikkoja on takana jo neljä.

1.9.2014: Vain Rakkaus -albumi jatkaa listasijoituksiaan. Viikolla 32, 33 ja 34 kappale sijoittui Suomen Myydyimmät Albumit -listalla kolmanneksi, viikolla 35 upeasti kakkossijalle. Listaviikkoja jo kuusi.

On suhteellisen harvinaista että iskelmälevyt listalla pitkään roikkuvat, saati pääsevät listojen kärkikolmikkoon. Magnum Musicin vastaava tuottaja Kalevi Puonti näkee Amadeuksen levyn osalta tähän selkeän syyn:

 – Tällä hetkellä tuntuu, että hyvin tuotetuille levyille on kysyntää. Kansa osaa kuunnella levyjen taustoja ja arvostaa laadukasta kokonaisuutta. Amadeuksen levyn taustalla soittaa suuri, Suomen paras orkesteri Riku Niemen Orchestra ja Riku Niemi on tehnyt hienoa jälkeä sovituspuolella. Samalla tapaa isolla orkesterilla tehdyt Pepe Willbergin ja Kyösti Mäkimattilan levyt näkyivät nekin myyntilistoilla. Laatu myy.

 – Amadeuksen levyn listasijoituksen arvoa lisää se, että levy ei ole pelkkä iskelmälevy vaan se on samalla tangolevy. En muista että yksittäisen artistin tangosoololevy olisi yltänyt samaan, mutta kun artisti on vielä vetovoimainen ja yleisön rakastama, ei muuta tarvita, jatkaa Puonti.

Vain rakkaus -levyllä on mukana peräti seitsemän itse mestari Olavi Virran levyttämää kappaletta, mm. Punaiset lehdet, Romanesca, Lennä mun lempeni laulu ja Amor, amor, amor. Tangoja levyllä on kahdeksan. Nostalgiakappale Besame Mucho on saanut tuottaja Riku Niemen käsissä uudet suomenkieliset sanat. Levyllä on mukana myös yksi uusi laulu, myös singlenä julkaistu nimikkokappale Vain rakkaus, joka on Jukka Kuoppamäen käsialaa.

 Vain rakkaus -albumin kappaleet:

1. Saavuttamaton unelma / 2. Punaiset lehdet / 3. Vain rakkaus / 4. Mustalaisprimas / 5. Kaipaan kahta sanaa / 6. Besame Mucho / 7. Amor, amor, amor / 8. Tango d’amore / 9. Kaksi ruusua / 10. Amado mio / 11. Yksinäisyys / 12. Romanesca / 13. Lennä mun lempeni laulu (c & p Magnum Music 2014)

Levyltä jälkilohkaistaan samalla radiosoittoon Amor amor amor -kappale, joka soi jo radio Suomen soitetuimmat listalla.

Amadeus esittää idoliaan Olavi Virtaa

Amadeus on tuttu yleisölleen konserttiesiintyjänä, mutta tänä kesänä hän on tehnyt uuden valloituksen: Hän esittää elokuussa loppuunmyydyllä ensi-illalla startanneessa musiikkiesityksessä nuorta Olavi Virtaa. Laulaja – Olavi Virta on saanut loistavia yleisöpalautteita ja media-arvosteluja. Seuraava esityspäivä on 23.8.

 – Tämä on tilaisuus, jota olen odottanut, unelmieni täyttymys, kertoo Amadeus, jota usein on verrattu nuoreen Olaviin.

Olavi Virran syntymästä tulee kuluneeksi ensi vuonna juhlavat 100 vuotta. Rakastetun laulajan kunniaksi tehty ”Laulaja – Olavi Virta” -musiikkiesityksessä valloittaa kaksi Olavia: nuorempana Amadeus Lundberg ja vanhempana Hannu Lehtonen. Virran elämän tarinaa esityksessä kuljettaa näyttelijä/laulaja Susanna Haavisto, joka myös on ohjannut ja käsikirjoittanut esityksen. Musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Esitys/kiertuepäivät syksy 2014

la 2.8. Vantaa, Estradi Pavi (loppuunmyyty!)

su 3.8. Esakallio, Somero

la 23.8. Vantaa, Estradi Pavi

to 4.9. Vantaa, Estradi Pavi

la 6.9. Turku, Uittamo

to 11.9. Vantaa, Estradi Pavi

la 13.9. Vantaa, Estradi Pavi

su 14.9. Kotka, Kyminsuu

la 27.9. Vantaa, Estradi Pavi

su 28.9. Kotka, Kyminsuu

su 5.10. Kotka, Kyminsuu

to 2.10. Somero Esakallio

To 23.10. Kuopio Rauhalahti

su 26.10. Sibeliustalo, Lahti

su 2.11. Verkatehdas, Hämeenlinna

Lisätiedot: olavivirta100vuotta.fi

Osta Amadeuksen levy Extrashopista

Amadeus Lundberg, Riku Niemi Orchestra, Vain rakkaus

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›