In English

MagnumLive

Amadeuksen 13.7. julkaistavalla levyllä ennätysmäärä omia kappaleita

JULKAISTU 25/06/2018
Amadeus Lundberg, Pyyhi tuuli kyyneleet, albumi

Amadeus Lundbergin Pyyhi tuuli kyyneleet -levy julkaistaan perjantaina 13. heinäkuuta – levyllä ennätysmäärä omia kappaleita.

• Amadeus konsertoi lauantaina 14.7. Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokadulla klo 17.45-19.00 ja on sen jälkeen jakamassa nimikirjoituksia klo 19.15-19.45 Tangokadun marketissa. Sunnuntaina Amadeus konsertoi Teiskossa ja esiintyy lavakeikalla Turun Uittamolla.

– Uuden albumin työstäminen on ollut mielenkiintoista, kun on saanut nähdä, minkälainen lopputulos tulee omille kappaleille. Olen tyytyväinen tulokseen. Haimme levylle värimaailmaa mun omista mielenmaailmoista. Sävellykset ovat löytäneet oman sielunsa matkan varrella. Toivon, että yleisö ja fanit löytävät levyltä oman suosikkibiisinsä, ja jospa siitä syntyisi vaikka kuulijalle muisto, johon voi aina palata, miettii Amadeus Lundberg uudesta albumistaan ja sen lauluista.

Amadeuksen Pyyhi tuuli kyyneleet -albumi julkaistaan maagisena päivänä, perjantaina 13. heinäkuuta. Julkaisujuhlaa vietetään Seinäjoen Tangomarkkinoilla katulavakonsertin voimalla lauantaina 14. heinäkuuta. 

Levyllä on ennätysmäärä Amadeuksen omia sävellyksiä ja sanoituksia, peräti kuudessa kappaleessa Amadeuksen kädenjälki. Niistä on ennakkosingleinä kuultu mm. Saat mun rummut soimaan ja Gipsy-sirkus.

Keväällä julkaistuun Minä rakastan -kappaleeseen teki toinen Tangokuningas Kyösti Mäkimattila sanat täsmäteoksena Amadeukselle. Kappaleessa Tiedäthän vierailee Amadeuksen Gilda-sisko. Kappaleiden sovituksesta on vastannut Mika Toivanen.

Levyllä on myös muutama cover ja kappaleissa kuuluu myös vaikutteita tummista musiikin väreistä. Miksi ovet ei aukene meille -nostalgiakappale on kunnianosoitus Hortto Kaalolle, joka on ollut mustalaismusiikin uran uurtajayhtye, ja jonka yksi perustajajäsenistä on Amadeuksen isä Taisto Lundberg.

– Levyn biiseihin on saatu mukaan myös tumman musan vaikutteita, kertoo Amadeus, joka muistetaan myös vuoden 2009 Tangokuninkaana.

Syksyllä Amadeus esiintyy useilla konserttikiertueilla. Niistä ensimmäisenä nähdään uusi kiertue, Ystävän laulu – slaavilainen ilta, jolla on mukana myös Tomi Metsäketo ja Milana Misic. Kesällä Amadeus nähdään muutamilla lavakeikoilla ja Sinun silmiesi tähden -musiikkiesityksissä, jotka niinikään jatkuvat syksyllä.

• Tilaa albumi: MagnumShop.fi

Amadeus Lundberg, Pyyhi tuuli kyyneleet, CD

1., Kerro kerro
2. Kitara ja korvarengas
3. Minä rakastan
4. Gipsy-sirkus
5. Rakkaudelle
6. Ei kenenkään lähimmäinen (Pregonera)
7. Miksi ovet ei aukene meille
8. Tiedäthän
9. Saat mun rummut soimaan
10. Pyyhi tuuli kyyneleet
MGM-472 / MagnumLive Oy 2018

Kuuntele:
• Saat mun rummut soimaan Spotify / iTunes / Youtube
• Miksi ovet ei aukene meille Spotify / iTunes / Youtube
Gipsy-sirkus Spotify / iTunes / Youtube
• Minä rakastan Spotify / Youtube / iTunes

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›