In English

MagnumLive

10-v.-juhlavuosi: Tommi Soidinmäeltä Tuure Kilpeläisen tekemää musiikkia ja musiikkivideo

JULKAISTU 02/06/2014
Tommi Soidinmäki

10-vuotistaivaltaan juhliva Tommi Soidinmäki julkaisee Tuure Kilpeläisen käsialaa olevan singlen tulevalta levyltään. Häälaulajasta julkaistaan myös musiikkivideo.

• Katso Tommi Soidinmäki – Häälaulaja -musiikkivideo Youtubessa.

– Tänä vuonna vietän jo 10-vuotistaiteilijajuhlavuottani. Paljon olen saanut kokea ja nähdä tähänastisen urani varrella. Ennen kaikkea olen saanut tehdä monipuolista uraa, mistä alussa haaveilin!, riemuitsee Tommi Soidinmäki.

– Juhlavuosi tuo mielenkiintoisia projekteja jälleen eteeni. Ensimmäinen suuri juttu on ollut juhlalevyn tekeminen uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kesän kynnyksellä julkaistaankin tulevalta albumilta ensimmäinen singleni ’Häälaulaja’, josta samalla julkaistaan musiikkivideo. Kappale on kesäisen letkeä, 60-lukuhenkinen. Teksti sai leveän hymyn kasvoille! Kappaleen takaa löytyy Emma-pystejä voittanut laulaja, säveltäjä ja sanoittaja Tuure Kilpeläinen. Olen erittäin hyvillä fiiliksillä siitä, että sain Tuurelta tämän laulun; sillä nimenomaan häneltä kappaletta toivoin tulevalle juhlalevylleni.

– Kesä näyttää varsin mukavalta keikkojen ja festareiden suhteen. On ollut ilo huomata, että tuttujen keikkapaikkojen joukossa on uusiakin paikkoja, joissa pääsen esiintymään yhdessä Energia-bändini kanssa.

Hyvää kesää!
Tommi Soidinmäki
Jyväskylän Puuppolassa toukokuussa 2014

Tommi muistetaan Seinäjoen Tangomarkkinoilta, jossa hän pokkasi Tangokuninkaan tittelin vuonna 2004. Siitä tähtikimalteisena startannut artistinura jatkaa edelleen vahvana kulkuaan ja tänä vuonna 10-vuotista taiteilijajuhlaansa viettävä Tommi on edelleen yksi suosituimmista iskelmätähdistä. Ensimmäiseen kymmeneen vuoteen mahtuu lukuisten keikkojen ja konserttikiertueiden lisäksi kuusi albumia ja syksyllä 2014 on juhlavuoden kunniaksi tulossa jo seitsemäs pitkäsoitto. Tommi nähdään tänä vuonna myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja siellä pidettävässä suuressa 30-v. Juhlakonsertissa (TV1 taltiointi). Tangomarkkinoilla nähdään myös Tommi Soidinmäen ja Johanna Debreczenin 10-v. juhlakonsertti. Tulossa on myös 10-v. juhlakonserttikiertue syksyllä. Sen esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Tommi Soidinmäki, Häälaulaja

Häälaulaja, CDS, julk 06/14
kseto 3,31, FIMGM1400026, MGM-350
Säv. ja san. Tuure Kilpeläinen, sov. Antti Lipponen
Kaiho Publishing/HMC Publishing
c & p Magnum Music / Musiikkifarmi

Keikat: MagnumLive

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›