in-english

MagnumLive

Janne Tulkki

Janne Tulkki

Janne Tulkki on viihdyttänyt suomalaista tanssi- ja iskelmäkansaa musiikkiviihteen huipulla jo viitisentoista vuotta. Yli 250 000 myytyä albumia. Kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa.

Jannen uran läpimurto tapahtui vuonna 1998, jolloin hän sijoittui toiseksi Syksyn sävel -kisassa kappaleella Kulkurin kuu. Radioissa listojen kärkisijalle nousi myös kappale Sinisen taivaan sateenkaari. Vuonna 1999 julkaistiin esikoislevy Janne Tulkki, joka ylsi huikeisiin myyntimääriin – tällä hetkellä levyä on myyty jo yli 96 000 kappaletta. Janne valittiin Vuoden solistiksi 1999 ja vuonna 2000 hän sai vuoden 1999 Miesartistitulokkaan Emman.

Vuonna 2001 Janne osallistui toistamiseen Syksyn Säveleen ja vei upeasti voiton, viimeistä kertaa järjestetystä perinteisesti Syksyn Sävel -kisasta: Kappaleena oli Yksinäinen pitkä tie. Janne jatkoi menestyksekästä uraa ja keikkamäärät hipoivat huippuja. Sympaattisen artistin keikkatahti on jatkunut edelleen tiiviinä ja yhtyeenä on nykyään Tulinen Sydän.

Mukaan repertuaariin ovat tulleet myös monenlaiset konserttiohjelmistot mm. Tapio Rautavaaran musiikkiin perustuva viihdyttävä konserttituokio. Janne on esiintynyt Rautavaara-teemalla myös hoivakotien vanhuksille mittavalla kiertueella (2012-2013).

Janne on jälleen piipahtanut studiossa ja 2014 alkuvuodesta julkaistiin uusi singlejä ovat Risaiset tossut ja särkynyt sydän (2014), Jotain mihin luottaa (2015) ja Jotakin on ja jotakin ei (2016).

 


 

Tulkki & The Crew – Suomi-rockin klassikoita rukiisella ranteella

Jannen voi tilata keikoilla myös Tulkki & The Crew -kokoonpanolla. Tulkki & The Crew’n ohjelmistoon kuuluvat Jannen omien hittien lisäksi Manserockin suuret nimet kuten Eppu Normaali, Juice Leskinen ja Popeda. Mukana myös Aki Sirkesalon ja Kolmannen Naisen kappaleita. Mausteena Amerikan maan klassikot.

Ohessa maistiaisia Tulkki & The Crew’n keikoilta:

Tulkki & The Crew: Suolaista sadetta
Tulkki & The Crew: Kaksoiselämää
Tulkki & The Crew: Matkalla Alabamaan

 

Videot

Kokoonpano

Tulinen Sydän
Mika Rämä – Kitara, laulu
Arsi Muikku – Basso, laulu
Tero Kaario – Koskettimet, laulu
Pertti Kreivilä – Rummut

Albumit
2012, Janne Tulkki – Toiset on luotuja kulkemaan – Tapio Rautavaara-tribuutti
2011, Vieläkö muistat
2009, Graniittia
2007, Viimeinen satama
2005, Tarinoita
2004, Kaikkeni oot
2002, Unten erämaa
2001, Tulinen sydän  (kultalevy, platinalevy)
2000, Sisältä kultaa (kultalevy, platinalevy)
1999, Tähtitaivaan tuhat kynttilää (kultalevy)
1999, Janne Tulkki (kultalevy, platinalevy, tuplaplatina)

Omat kokoelma-albumit
2009, Legendat
2003, Suomihuiput
2005, Parhaat

Keikat

Konserttiohjelmisto

Tapio Rautavaara – Toiset on luotuja kulkemaan
Tapio Rautavaaran musiikkiin perustuva viihdyttävä konsertti. Konsertissa kuullaan mm. Kulkuri ja joutsen, Yölinjalla, Reppu ja reissumies. Kulkurin iltatähti, Päivänsäde ja menninkäinen…
Musiikista on julkaistu myös nimen mukainen CD.

Janne Tulkki – oma konsertti
Janne Tulkilla on ohjelmistossa myös omaan musiikkiin perustuva konsertti-ohjelmisto. Konsertissa kuullaan hittiklassikkoja toinen toisensa perään: Kulkurin kuu, Sinisen taivaan sateenkaari, Yksinäinen pitkä tie, Tulvii pohjanmaa jne.

Historiaa:
Konserttisaleissa Janne Tulkki on vieraillut vuonna 2000 Sisältä kultaa -kiertueen ja vuonna 2003 Janne Tulkki Valkokankaalla -show’n merkeissä. Konserttikiertue Elämää Tulkite” oli syksyllä 2008 Tulkin 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Pyydä tarjous
Lähetä palautetta, terveisiä, toivomuksia
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+2

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android